1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Diner Met Spitskool En Tauge

Diner Met Spitskool En Tauge

Door: mariannemazier

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-06-1999

Ingrediënten


- 1 fijn gesneden uitje, - 2 teentjes knoflook, - 1 theelepel sambal, - 400 gram rundergehakt, - zout, peper, - 1/2 spitskool, - 2 ons tauge, - witte rijst, - remia pindasaus



Ik kreeg tijdens de kinderreceptie op onze trouwerij een eigen gemaakt kookboek. Hierin stond dit makkelijke recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Uitje fruiten met knoflook en sambal. Dan het gehakt erbij rullen. De laatste tien minuten de gesneden spitskool er doorheen roeren. De laatste vijf minuten de tauge erbij roerbakken.

Serveertip

Eten met rijst en pindasaus



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariannemazier
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top