Hawaïaanse pasta salade

  • Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-09-2013
  • Hawaïaanse pasta salade

    Hawaïaanse pasta salade

    Hawaïaanse pasta salade

Lekker zomers, ideaal te serveren bij BBQ, combinatie met kip is ook heel lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
375g Soubry spirelli
1 blokje kippenbouillon
1/2 ananas
1 groene paprika
1 rode paprika
50g maïs
bosje in ringen gesneden pijpajuin
2 eetlepels sojaroom
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel zacht kerriepoeder
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 119,77 kcal
Koolhydraten 6,09 g
Eiwitten 1,66 g
Vetten 9,31 g

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar in de kippenbouillon, giet af en laat uitlekken. Koel de pasta vervolgens onder koud stromend water. Hou wat kookvocht opzij voor de dressing (2 eetlepels pasta kookvocht, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels soja room, 1 eetlepel zacht kerriepoeder, snuifje zout). Meng alle ingrediënten voor de kerriedressing goed onder elkaar. Snij de ananas en het vruchtvlees van de paprika in kleine blokjes. Meng deze met de pasta, maïs en pijpajuin. Besprenkel de pastasalade met de kerrydressing.

Bron

http://www.soubry.be

Serveertip

Smakelijk!

Laatste reacties

pioentje73 avatar
pioentje73 09-04-2015

vandaag gemaakt, het smaakte lekker fris en zal zeker meer op tafel komen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten