1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Marinade

Marinade

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-06-1999

Ingrediënten 4 personen


4 eetlepels Honing
2 Eetlepels Ketjap benting manis
1 Eetlepel olie
2 Eetlepels Rode wijn (niet te zuur)
1 Theelepel Rozemarijn naaldjes
1 Theelepel Tijm
Zout
Vers gemalen peper


Verder heb je nodig


Vacu vin potten maken het marineeren een stuk
makkelijker vooral in tijd is zeker de helft minder.


Biefstuk of varkenshaas of natuurlijk ander vlees.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Alle ingredienten in een kom doen en daar een sausje van roeren.
Vlees in een schaal doen (waar het in zijn geheel op de bodem kan liggen)
Doe hier de saus (marinade) overheen schenken
Regelmatig draaien zodat het er lekker in kan trekken.doe dat gerust s'morgens hoe langer hoe lekkerder.

Serveertip

Vul de marinade aan met 1 1/2 dl heet water
en blus hiermee de braadboter van het vlees af.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van connyenrene


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van connyenrene
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top