
* 500 gram Gyrosvlees
* 4 tomaten
* 2 uien
* 2 teentjes knoflook
* 1 potje witte bonen in tomatensaus
* 200 gram aardappelschijfjes (voorgekookt )
* 200 gram geraspte gratin Kaas
* Peper/zout
* Oregano
Grilpan en oven
Soms heb je geen tijd meer om naar de supermarkt te gaan en ontstaat er een lekker gerecht met ingrediënten die je nog in je koelkast of kelder hebt staan.
Dit is echt een verrassende smaakvolle ovenschotel geworden die ik graag met jullie wil delen.
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Ui fijn snijden en tomaten in schijfjes.
Pel de teentjes knoflook en snijd deze fijn.
Ovenschaal in vetten met olijfolie.
Gyrosvlees aanbakken in een beetje olijfolie.
Als het vlees bruin is uit de grillpan nemen en de ui en knoflook aan fruiten.
De tomaten even meebakken met de heerlijk geurende Oregano.
Op bodem verspreid je het Gyrosvlees met daar bovenop de schijfjes aardappel.
Dan giet je de pot bonen met tomatensaus erover.
Daarop de gebakken tomaten en ui.
Als laatste verdeel je de gratinkaas over de hele schotel.
30 minuten in een voorverwamde oven zodat de kaas mooi goudbruin word.
Lekker soepje vooraf ! Uiensoep-met-gegratineerd-stokbroodje
smullen maar !
reneekollis777 18-02-2019
Wij vonden het heerlijk! Een echte aanrafw4!
aRVie76 27-11-2018
Voor het eerst gemaakt en ik zeg...bewaren en zeker nog eens maken '
ger1958 17-08-2017
@parel, yep, is ook een toppertje !!
parel62 16-08-2017
@ Ger ook goedgekeurd door Robin neem ik aan
ger1958 16-08-2017
Heerlijk weer gegeten !!