1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Gevulde "peperoncini"

Gevulde "peperoncini"

  • Mediterraan, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-08-2013

Ingrediënten


Peperoncini (mini ronde pepertjes)
witte wijn
azijn
water
kruidnagels, kaneel
tonijn in blik
opgerolde ansjovis met kappertjes
fetakaas
olijfolie


Gevulde "peperoncini"
Gevulde

Pittig antipasti !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kroontje en zaadjes van de peperoncini weghalen met een mesje en een lepeltje. Draag er wel handschoenen voor.

Bereidingswijze

Meng 1/3 witte wijn, 1/3 azijn en 1/3 water. Breng dit aan de kook met een stuk of twee kruidnagels en wat kaneel. Dompel de peperoncinis in dit mengsel. 1 minuut goed laten doorkoken. Peperoncini′s laten uitlekken en afkoelen.
Naar believen de peperoncini′s opvullen met tonijn, ansjovissen of kaas.
In bokaaltjes plaatsen, overgieten met olijfolie.
Potjes dichtdoen en in de oven steriliseren. 20 min op 75°

Bron

Vriendin uit Italie



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jomoka


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jomoka
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top