1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Poppers

Poppers

Door: Victorus

  • Mexicaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-08-2013

Ingrediënten 6 personen


Verse jalapeno pepers, een stuk of 6 per persoon, 2-3 pakjes boursin met knoflook, 300 gram geraspte kaas, een scheutje dunne room, 300 gram bacon. Verse jalapeno pepers zijn o.a.te koop bij westlandpeppers.com


Verder heb je nodig


Plastic of rubber handschoenen, braadslee, een kom.

Poppers
Poppers

Gevulde jalapeno pepers

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe eerst plastic of rubber handschoenen aan, anders krijgt u een branderig gevoel in ogen of neus als u die toevallig aanraakt na de bereiding.

Bereidingswijze

De bovenkanten van de pepers afsnijden en de zaadlijsten en het wit uit de pepers verwijderen. Maak in een kom de vulling van boursin en geraspte kaas aan en voeg er een klein beetje room bij om de vulling iets smeuiger te maken. Vul de pepers met de vulling en wikkel een plakje bacon om de pepers. Leg in een braadslee.

Verwarm de oven voor op 160 graden en bak de poppers klaar in 20-25 minuten

Serveertip

Serveer warm.

Bron

Op een receptie in Dallas, Texas



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Victorus
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top