Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

  • Mexicaans,
  • 0-10 min.
  • Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

  • Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

  • Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

  • Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

    Droge Adobo Kruiden met varkensfilet lapjes

Kruiden en specerijen voor geroosterd vlees. Geschikt voor varkensvlees of kip.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 e komijnzaad
1 e korianderzaad
1/2 e venkelzaad
1 e mosterdzaad
2 gedroogde rode pepers, in stukjes
2 e oregano
1 t uienpoeder
1 t knoflookpoeder
1 e zoete paprikapoeder
gemalen zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bak de komijnzaad, korianderzaad, venkelzaad, mosterdzaad, rode droge pepers in een droge koekenpan aan tot dit net begint te roken.
2. Laat kruiden afkoelen en maal fijn in koffiemolen.
3. Meng overige ingrediënten door deze mengsel.

voor vlees
varkensfilet lapjes of varkenshaas in plakjes
olie

1. Wrijf het vlees in met droge rub en laat een uurtje marineren.
2. Rooster vlees op bbq terwijl je het steeds in kwasten met olie, tot gaar en mooi van kleur.

Bron

Aaron

Serveertip

volgens mij kan je ook whiskey of brandewijn door rub mengen voor een nog voller smaak. Gaan ik volgend keer proberen.

Bewaar kruiden mengsel in een droge potje met deksel.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Doorsturen

Home Recepten