Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde puntpaprika`s

Gevulde puntpaprika`s

Door: JoelleP

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-08-2013

Ingrediënten 6 personen


3 puntpaprika`s
1 (dubbele) verpakking zachte geitenkaas (zo`n rolletje met plakken)
walnoten
Honing


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie
oven


Een voorgerechtje dat ontstaan is door wat recepten en bekende smaakcombinaties samen te voegen.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Halveer de puntpaprika`s in de lengte en verwijder de zaden.

Bereidingswijze

Vul elke halve paprika met 2-3 stukjes geitenkaas.
Strooi wat verbrokkelde walnoten over de kaas en schenk er honing overheen.
Wikkel het in aluminiumfolie en zet de paprikapakjes in de oven (met de paprikakant naar beneden als een bakje). 20 minuten laten staan.
Daarna nog even 5-10 minuten onder de grill voor een mooi kleurtje.

Uiteraard kan dus ook op de Barbecue.

Serveertip

Gelijk warm opeten. Lekker met wat rucola.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JoelleP
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top