Gezonde en gevulde loempia

  • 20-30 min.
  • Gezonde en gevulde loempia

    Gezonde en gevulde loempia

    Gezonde en gevulde loempia

  • Gezonde en gevulde loempia

    Gezonde en gevulde loempia

    Gezonde en gevulde loempia


Een verrassende twist met MAGGI Roerbaknoedels: maak er gezonde en gevulde loempia`s mee! Ideaal voor onderweg!

Deel dit recept

Ingrediënten
- 1 zakje MAGGI Roerbaknoedels Mediterrane Kip
- 200 gram kipfilet
- 400 gram gesneden groente
- 2 eieren
- 4 loempia vellen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1386,49 kcal
Koolhydraten 146,41 g
Eiwitten 81,73 g
Vetten 49,14 g

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Mix een kwart van de MAGGI mix die bijgeleverd is bij de MAGGI Roerbaknoedels met de eieren.
3. Bereid de MAGGI Roerbaknoedels verder zoals aangegeven op de verpakking. Laat de noedels na bereiding
iets afkoelen. Uiteraard kan je altijd de variatietips op de achterkant van de verpakking gebruiken.
4. Bak van de mix met eieren een dunne omelet. Doe hiervoor een beetje olie in de pan en laat die warm worden.
5. Schenk daarna een soeplepel van mix met eieren in de pan en verdeel dit gelijk over de pan.
6. Leg een loempia vel op een snijplank en vul deze met noedels en een stukje ei. Vouw de loempia dicht en leg deze op een bakplaat voorzien van bakpapier.
7. Bestrijk de loempia`s met een heel klein beetje olijfolie en bak ze in 15 minuten gaar in de oven.

Bron

Maggie Nederland

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

miekemaria avatar
miekemaria

Doorsturen

Home Recepten