Amerikaanse wrap

  • Amerikaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-08-2013
  • Amerikaanse wrap

    Amerikaanse wrap

    Amerikaanse wrap

Lekkere wrap met Amerikaans tintje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr kipfilet
6 grote tortilla`s of Wraps
2 tomaten
100gr ijsbergsla
236ml melk of water
17gr tacokruiden
250 gram bloem
1 ei
Cornflakes
Geraspte kaas

Voor de peper mayonaisesaus:
8el mayonaise
1tl zwarte peper
1tl citroensap
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Voorbereiding

Breek de cornflakes in kleine stukjes.
Peper mayonaisesaus maken en minimaal half uur in de koelkast laten staan.

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in reepjes En de tomaat in dunne halfjes.
Maak beslag door de bloem met tacokruiden en melk of water en ei te mengen.
Haal de kipstukjes door de bloem en tacomengsel ( wat overblijft van dit mengsel bij de cornflakes toevoegen ) en daarna door de ei en vervolgens door de gebroken cornflakes.
Verwarm de olie in een pan. (Olie is goed als je er een stukje brood in gooit en dat begint te bakken +/- 170 graden).
Bak hierin de kipreepjes goudbruin en laat even uitlekken op een keukenpapiertje. Warm de wraps of tortillas op.
Smeer de wrap aan de binnenkant in met de saus en vul met de kipreepjes, sla en wat geraspte kaas.
Rol de wrap op en klaar.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten