Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Koreaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-08-2013
  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

  • Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

    Combi broodhap spek - kaas - kimchi

Where East meets West
Een fusion hap.

Zien ook mijn artikel kimchi

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
4 plakjes bacon, in 4 cm stukjes gesneden (ik had nog Serranoham, maar gewone achterham kan ook)
1 e olie
4 e kimchi
, uitgelekt en grof gehakt
3 sneetjes brood (ik had tarwe knip)
1 kleine ei opgeklopt met iets melk en op smaak gebracht met zout en peper
1/2 kop grof geraspt belegen Goudse kaas
boter voor invetten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bak spek uit in pan en ontvet dit op keukenpapier.
2. Giet op 1 e na alle vet af en bak kimchi erin tot dit begint te karamelliseren. (3-5 min.)
3. Haal ene kant van 2 boterhammen door het ei mengsel en bak in een schone koekenpan de ei kant van brood tot goudbruin van kleur.
4. Vet een bakplaat in met boter en leg 1 sneed brood met ei kant op ingevette bakplaat.
5. Doen daarop 2 plakjes spek.
6. Daarover komt de kimchi en daarop helft van de geraspt kaas. (ruim kaas gebruiken) Herhaal proces.
7. Doen dan de laatste boterham op kaas met de ei kant naar boven.
8. Verdeel overige kaas over boterham.
9. Bak in oven bij 250*C tot kaas is gesmolten en brood krokant aan de randen. ECHT HEERLIJK!

Bron

Proeven en experimenteren

Serveertip

Lekker met ketchup of jou lievelings sausje.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten