Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

  • Italiaans,
  • 20-30 min.
  • Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

    Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

    Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

  • Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

    Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

    Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

Een makkelijk en snel avondmaaltijd, waar iedereen aan tafel van zal smullen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
- Twee puntpaprika`s
- 250 gr gehakt
- 1.5 tl sambal oelek
- 1 tl Italiaanse kruidenmix
- 1 tl basilicum
- 1 tl oregano
- gemalen peper naar smaak
- 2 el pesto rosso
- Strooikaas (Parmezaanse)
- 100 gr Italiaanse roerbakgroente
- Boterolie
- 100 gr cherry tomaten
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 529,11 kcal
Koolhydraten 12,00 g
Eiwitten 33,00 g
Vetten 37,71 g

Voorbereiding

* Verwijder in de lengte het topgedeelte van de puntpaprika`s
*Verwijder de zaadlijntjes van de paprika.
* Verwarm de oven voor op 200 graden.
* Kruid het gehakt met de Italiaanse kruiden, oregano, basilicum en peper

Bereidingswijze

Verhit in een koekenpan de boterolie. Bak hierin het gekruide gehakt rul. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe. Doe na een paar minuten de sambal en pesto erbij. Verhit dit totdat het bijna kookt en voeg dan één minuut de cherrytomaten toe. Vul hiermee de paprika`s. Strooi over de paprika`s de kaas. Doe de paprika`s 10 minuten in de oven zodat de kaas smelt en lekker bruin wordt.

Serveertip

Lekker in de zomer met stokbrood

Ook lekker met gebakken aardappeltjes

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marleeneetmee avatar

Doorsturen

Home Recepten