Roergebakken Kimchi kip

  • Koreaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-08-2013
  • Roergebakken Kimchi kip

    Roergebakken Kimchi kip

    Roergebakken Kimchi kip

  • Roergebakken Kimchi kip

    Roergebakken Kimchi kip

    Roergebakken Kimchi kip

  • Roergebakken Kimchi kip

    Roergebakken Kimchi kip

    Roergebakken Kimchi kip

niet alleen kip, maar ook met biefstuk reepjes, of hamlap of vis, kunt je deze gerecht mee bereiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g kipfilet, in hapklare stukjes
1/2 kop kimchi
of gekocht uit potje
2 e vocht van kimchi
1 t sesamolie
1 e lichte sojasaus
1 e sesamzaad
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten door elkaar en laat het marineren voor ongeveer 10 minuten.
2. Verhit de pan / wok op een matig vuur met een beetje olie.
3. Giet kimchi kip mengsel in de pan en verdeel gelijkmatig over de pan.
4. Roerbak tot gaar.

Bron

Proeven en experimenteren

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten