Viskroketten

  • Indiaas,
  • 10-20 min.
  • Viskroketten

    Viskroketten

    Viskroketten

  • Viskroketten

    Viskroketten

    Viskroketten

Heerlijk kroketje.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr heilbot, in stukken.
1 ei, gesplitst
1 ui, gesnipperd
2 groene pepertjes, gesnipperd
1 tl komijnzaad
1 aardappel, geschild en 7 min gekookt
2 el maizena
stukje gemberwortel, geraspt
paneermeel
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1164,15 kcal
Koolhydraten 39,76 g
Eiwitten 79,85 g
Vetten 75,26 g

Bereidingswijze

Pocheer de vis 5 minuten en maak hem fijn met een vork.
Rasp de aardappel.
Meng de vis met de aardappel, eidooier, de pepertjes, het komijnzaad,
de maizena en de gemberworel en zout naar smaak en vorm hier 12 kroketten van.

Rol ze eerst door eiwit en dan door het paneermeel.

Frituur ze 3-4 minuten op 180 graden tot ze goudbruin zijn.

Bron

Met dank aan worldcook.net/

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

willeke_ avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten