1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Viskroketten

Viskroketten

  • Indiaas,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-07-2013

Ingrediënten


500 gr heilbot, in stukken.
1 ei, gesplitst
1 ui, gesnipperd
2 groene pepertjes, gesnipperd
1 tl komijnzaad
1 aardappel, geschild en 7 min gekookt
2 el maizena
stukje gemberwortel, geraspt
paneermeel



Lekker kroketje
Lekker kroketje
Viskroketten
Viskroketten
Heel lekkere Kroket
Heel lekkere Kroket

Heerlijk kroketje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pocheer de vis 5 minuten en maak hem fijn met een vork.
Rasp de aardappel.
Meng de vis met de aardappel, eidooier, de pepertjes, het komijnzaad,
de maizena en de gemberworel en zout naar smaak en vorm hier 12 kroketten van.

Rol ze eerst door eiwit en dan door het paneermeel.

Frituur ze 3-4 minuten op 180 graden tot ze goudbruin zijn.

Bron

Met dank aan worldcook.net/



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willeke_


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willeke_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top