1. Home
  2. Recepten
  3. Bananenijs

Bananenijs

Door: papillon57

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-07-2013

Ingrediënten


120 gr poedersuiker
450 gr rijpe geprakte bananen
sap van 1 sinasappel
300 ml gekoelde slagroom
(3 eetl bruine rum)



IJs zonder eieren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voeg de poedersuiker het sap en de rum toe aan de geprakte bananen. Klop de slagroom tot zachte pieken en roer de bananen puree erdoor.
Stort het geheel in een ondiepe diepvriesbak en dek af zodat het snel en zonder kristallen bevriest, roeren dan is niet nodig.

Bron

IJs & zo



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van papillon57
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top