Garnalen omelet

  • Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Garnalen omelet

    Garnalen omelet

    Garnalen omelet

Weinig calorieën en erg gezond: garnalen. In combinatie met een paar losgeklopte eieren heeft u snel een heerlijke en verantwoorde lunch!
Hollands Goud is een gezonde keukenolie, rijk aan omega 3 vetzuren. Naast een goede smaak bevat Hollands Goud koolzaadolie. Koolzaadolie heeft een aantal basiseigenschappen die goed zijn voor de mens! »

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 eieren
4 eetlepels koud water
1 eetlepel maïzena
½ theelepel zout
Peper
Nootmuskaat
6 eetlepels Hollands goud Puur
200 gram garnalen
Dille
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 381,79 kcal
Koolhydraten 2,92 g
Eiwitten 26,98 g
Vetten 29,12 g

Bereidingswijze

Scheid de eidooiers van het eiwit. Klop in een kommetje met twee eetlepels water de eidooiers los. Meng in een ander kommetje de maïzena met twee eetlepels water en voeg dit bij het eimengsel. Zout, peper en een klein beetje nootmuskaat toevoegen. Eiwit stijf kloppen en door de eidooiers mengen. Spoel de garnalen, verwijder het eventueel aanwezige darmkanaal en dep ze droog. Marineer ze met dille.
Verhit in een pan een eetlepel Hollands goud Puur en bak van de eieren vier omeletten. Zorg ervoor dat beide kant mooi goudbruin zijn. Bak in een tweede pan de garnalen in Hollands goud. Hou de garnalen in beweging en zorg dat ze aan beide kanten glazig zijn.
Serveer de omelet met garnalen in dille direct.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

HollandsGoud avatar
HollandsGoud

Doorsturen

Home Recepten