Italiaanse wraps

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-07-2013
  • Italiaanse wraps

    Italiaanse wraps

    Italiaanse wraps

Met wraps kun je heel veel kanten op. Als basis voor tosti`s, als pizzabodem of bij een dessert. Dit is de Italiaanse variant. Perfect als maaltijd of klein gesneden als hapje.
Hollands Goud is een gezonde keukenolie, rijk aan omega 3 vetzuren. Naast een goede smaak bevat Hollands Goud koolzaadolie. Koolzaadolie heeft een aantal basiseigenschappen die goed zijn voor de mens! »

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Wraps:
125 gram meel
1 mespuntje bakpoeder
¼ liter melk
2 eetlepels Hollands goud Puur
2 grote eieren
Peper 1 teentje
Zout
4 eetlepels Hollands goud Bak & Braad

Vulling:
2 kleine courgettes
100 gram champignons
½ rode paprika
½ gele paprika
2 uien
1 teentje knoflook
2 eetlepels Hollands goud Bak & Braad
Peper
Zout
Rozemarijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak van het meel, bakpoeder, melk, Hollands goud puur, en de eieren een glad en mooi deegbeslag. Licht peperen en zouten en ongeveer twintig minuten laten rusten.
In de tussentijd de groenten van de vulling wassen en schoonmaken. Uien in ringen snijden, courgette en champignons in plakjes, paprika in blokjes en de knoflook fijn snijden.

Verhit in een pan twee eetlepels Hollands goud Bak & Braad en bak van de het beslag vier wraps van gelijke grootte. Verhit een tweede pan met Hollands goud Bak & Braad en bak kort de knoflook aan. Gooi vervolgens de rest van de groenten erbij en bak deze in vijf minuten aan. Breng op smaak met zout, peper en rozemarijn. Vul de wraps met de vulling en serveer direct. Ook lekker met wat gesneden salami.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten