1. Home
  2. Recepten
  3. Frappuccino

Frappuccino

Door: williejj

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-07-2013

Ingrediënten


1 dubbele espresso
20 gram suiker of zoetstof
150 cc volle melk of magere melk of sojamelk
150 gram ijsklontjes
slagroom
karamelsaus/chocoladesaus voor de topping


Frappuccino
Frappuccino
Frappuccino
Frappuccino
Frappuccino
Frappuccino

-

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat het kopje espresso afkoelen. Schenk de melk, de espresso, de suiker en het ijs in een blenderbeker en laat het geheel flink mixen. Giet de drank in een longdrinkglas. Spuit de slagroom op de ijskoffie en om het geheel af te maken kun je de ijskoffie versieren met chocolade of karamel topping.

Serveertip

Gebruik je fantasie en maak je eigen variatie met bv. stroopwafels, chocoladestukjes, kokosschaafsel, speculaas, amaretto, koffielikeur….

Bron

La place



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van williejj
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top