Pittige Aziatische garnalen met knoflook en gember
- Aziatisch, Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 25-07-2013
In 5 stappen heb je een heerlijke en eenvoudig te maken garnalen bijgerechtje.
Gisteravond gehad. Dit was echt smullen!
Bereidingswijze
1. Vermeng de sojasaus, sherry, suiker, gember en cayennepeper in in kommetje.
2. Verhit olie in wok en roerbak garnalen tot roze. (2 min.) Haal uit pan.
3. Roerbak knoflook voor 1 min. en voeg sojasaus mengsel erbij en breng aan kook.
4. Voeg garnalen weer erbij en roerbak verder voor 1 min.
5. Garneer met lente-ui of bieslook door dit door de garnalen te roeren.
Bron
Proeven en experimenteren
Laatste reacties
Favoriet gezet, lijkt mij een heerlijke combinatie! Dank je wel voor het recept,groetjes Marijke
Zat net te denken. Wat eet ik morgen, heb nog gamba`s in de vriezer liggen. Lekker recept. Bedankt Deon. Groet, Marieke
Lijkt me heerlijk en dol op Aziatisch!
Dat ziet er wel heel lekker uit Deon! Neem ik graag van je mee.Bedankt, Petra
neem dit recept mee,lijkt me super.hou van vis en pittig.wat wil je nog meer.zal laten weten wat we er van vonden.groetjes ineke
ga ze binnenkort proberen deon ze zien er zalig uit gr esther