Tandoori zeebaars met mango chili salade

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-07-2013
  • Tandoori zeebaars met mango chili salade

    Tandoori zeebaars met mango chili salade

    Tandoori zeebaars met mango chili salade

  • Tandoori zeebaars met mango chili salade

    Tandoori zeebaars met mango chili salade

    Tandoori zeebaars met mango chili salade

  • Tandoori zeebaars met mango chili salade

    Tandoori zeebaars met mango chili salade

    Tandoori zeebaars met mango chili salade

Vers, licht en perfect voor de barbecue. De onweerstaanbare aroma`s van de Tandoori kruidenpasta, samen met de zoete mango salade passen perfect bij de verfijnde vis. Een perfect gerecht voor een warme zomerdag.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 1 eetl Tandoori kruidenpasta
- 4 x 175g zeebaarsfilets met huid, in de lengte doorgesneden
- 1/2 tot 2 rode chilipepertjes (afhankelijk hoe pittig je wilt), zonder zaadjes en in reepjes
- 4 lente-uitjes, fijngesneden
- 1 rijpe avocado, in schijfjes
- 2 mango`s, in schijfjes
- sap van 1 limoen
- rucola, als garnering
- 1 pak Patak`s naan knoflook en koriander
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wrijf de zeebaarsfilets in met de Tandoori kruidenpasta.

Grill de filets 2 minuten per zijde op de barbecue of onder de grill.

Meng ondertussen de rest voor de salade en verwarm het naanbrood volgens de instructie op de verpakking.

Verdeel de salade over 4 borden. Leg de filets erop en garneer met rucola. Serveer met het naanbrood.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Purrie avatar
Purrie 30-07-2013

Dit lijkt me verukkelijk!!! Ben dol op tandoori maar deze combi lijkt me geweldig, heel veel dank!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten