Zomers borrelhapje met kerstomaatjes feta pesto en rucola

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Zomers borrelhapje met kerstomaatjes feta pesto en rucola

    Zomers borrelhapje met kerstomaatjes feta pesto en rucola

    Zomers borrelhapje met kerstomaatjes feta pesto en rucola

Tomaatjes, feta, pesto en rucola vormen samen een heerlijk fris borrelhapje.
Je kunt het hapje een dag tevoren klaarmaken. De feta moet plm. 12 uur marineren in de pesto.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 recipe.people
Coctailprikkers
gele kerstomaatjes
rode kerstomaatjes
Griekse feta
groene pesto
blaadjes rucola
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 58,53 kcal
Koolhydraten 2,18 g
Eiwitten 2,26 g
Vetten 4,34 g
Benodigdheden
Cocktailprikkers

Voorbereiding

Snij de feta in blokjes. Meng de avond voordat je de prikkers gaat maken de feta met een paar lepels pesto zodat dit goed intrekt.
Snij de tomaatjes dwars doormidden.
Maak de rucola schoon.

Bereidingswijze

Doe steeds een half geel kerstomaatje, blaadje rucola, stukje feta, blaadje rucola en rood kerstomaatje aan een prikker.

Serveertip

Lekker borrelhapje!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten