Zomers borrelhapje met kerstomaatjes feta pesto en rucola
- Italiaans, Borrelhapje
- 10-20 min.
Tomaatjes, feta, pesto en rucola vormen samen een heerlijk fris borrelhapje.
Je kunt het hapje een dag tevoren klaarmaken. De feta moet plm. 12 uur marineren in de pesto.
Ingrediënten 12 recipe.people
Coctailprikkersgele kerstomaatjes
rode kerstomaatjes
Griekse feta
groene pesto
blaadjes rucola
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 58,53 kcal |
Koolhydraten | 2,18 g |
Eiwitten | 2,26 g |
Vetten | 4,34 g |
Benodigdheden
CocktailprikkersVoorbereiding
Snij de feta in blokjes. Meng de avond voordat je de prikkers gaat maken de feta met een paar lepels pesto zodat dit goed intrekt.
Snij de tomaatjes dwars doormidden.
Maak de rucola schoon.
Bereidingswijze
Doe steeds een half geel kerstomaatje, blaadje rucola, stukje feta, blaadje rucola en rood kerstomaatje aan een prikker.
Serveertip
Lekker borrelhapje!