1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Zomers borrelhapje

Zomers borrelhapje

Door: pwiggers

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-07-2013

Ingrediënten


Coctailprikkers
gele kerstomaatjes
rode kerstomaatjes
Griekse feta
groene pesto
blaadjes rucola


Verder heb je nodig


Cocktailprikkers

Zomers borrelhapje

Leuk om te zien en lekker!

Leuk om te zien en lekker!
Zomers borrelhapje
Zomers borrelhapje

Tomaatjes, feta, pesto en rucola vormen samen een heerlijk fris borrelhapje.
Je kunt het hapje een dag tevoren klaarmaken. De feta moet plm. 12 uur marineren in de pesto.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de feta in blokjes. Meng de avond voordat je de prikkers gaat maken de feta met een paar lepels pest zodat dit goed intrekt.
Snij de tomaatjes dwars doormidden.
Maak de rucola schoon.

Bereidingswijze

Doe steeds een half geel kerstomaatje, blaadje rucola, stukje feta, blaadje rucola en rood kerstomaatje aan een prikker.

Serveertip

Lekker borrelhapje!



Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top