Salade van veldsla en Hollandse garnalen

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-07-2013
  • Salade van veldsla en Hollandse garnalen

    Salade van veldsla en Hollandse garnalen

    Salade van veldsla en Hollandse garnalen

Lekkere salade die je als voorgerecht of als hoofdmaaltijd kunt eten.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
•1 rode ui in dunne
ringen
•Sap van 1 citroen
•1 tl mosterd
•1 ei
•Dille, fijngehakt
•1 dl yoghurt mayonaise
•75 g gewassen veldsla
steeltjes verwijderd
•200 g Hollandse garnalen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

•Kook het ei hard, en snij in
schijfjes
•Zet de uienringen 10 min in
het citroensap zodat ze zacht
worden.
•Giet het citroensap af en klop
met de mosterd, dille, suiker
en mayonaise tot een dressing.
•Verdeel de veldsla en de ui
over de borden en strooi de
garnalen eroverheen.
•Lepel de dressing erover en
garneer met dille, en de
schijfjes ei.

Serveertip

Lekker met stokbrood en kruiden boter

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten