1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spinazie
  5. Rijstschotel met spinazie en notenburger

Rijstschotel met spinazie en notenburger

Door: paul_bakker

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-07-2013

Ingrediënten 2 personen


2 el olijfolie
170 gr jasmijnrijst
1 st ui
300 gr spinazie
2 st tomaten
75 gr feta
60 gr zwarte olijven
2 st notenburger
350 ml groentenbouillon


Verder heb je nodig


Wok

Rijstschotel met spinazie en notenburger
Rijstschotel met spinazie en notenburger

Rijstschotel met spinazie en notenburger

Ontdek meer:

Voorbereiding

* Groentebouillon (kant en klaar, van bouillonblokje of vers) aan de kook brengen en rijst in 12 min. droog koken. Laat daarna goed uitstomen
* Ui en knoflook pellen en fijnsnijden
* Spinazie schoonspoelen onder koud water
* Tomaten en feta in kleine blokjes
* olijven halveren

Bereidingswijze

* helft olijfolie in wok verhitten en ui en knoflook in 2 min. glazig fruiten
* spinazie in delen toevoegen en meebakken
* tomaat en olijven toevoegen
* rest olie verhitten en notenburgers 2 min. aan beide kanten bakken
* Jasmijnrijst en feta door spinazie roeren en nog 1 min. op hoog vuur meebakken

Bron

Hellofresh



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paul_bakker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top