1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Rabarber
  5. Rabarber crumble
  6. Rabarber Crumble

Rabarber Crumble

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-05-1999

Ingrediënten 8 personen


Voor de vulling:
800 gram rabarber in stukjes
200 gram kristalsuiker
3 el bloem
voor het deeg:
100 gram walnoten, gehakt
100 gram bloem
50 gram kristalsuiker
50 gram donkere basterdsuiker
100 gram boter in blokjes
0,25 tl kaneel
zout


Verder heb je nodig


Ovenschaal ca. 15 x 25 cm, ingevet


Voorjaarsdessert

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rabarber, suiker en bloem mengen en ca. 20 min. laten staan
oven voorverwarmen op 180 C.

Bereidingswijze

Voor het kruimeldeeg bloem, suiker, zout en kaneel mengen. boter er bij doen en met vingertoppen tot kruimeldeeg vormen. walnoten erbij doen. rabarber in de schaal doen en het deeg hierover verdelen. in ca. 45 min. lichtbruin bakken. als het te donker wordt even afdekken met alu-folie.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lauw met een bolletje vanille-ijs.....



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judithkoenderink


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judithkoenderink
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top