Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Stroganoffsaus

Stroganoffsaus

Door: williejj

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-07-2013

Ingrediënten 4 personen


1 el olijfolie
1 kleine ui
250 gram champignons
1 teen knoflook
250 ml slagroom
1 el dijon mosterd



-

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui.
Snijd de knoflook fijn.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een Hapjespan, fruit de ui 3 minuten. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur.

Voeg de slagroom en peper en zout toe. Laat 5 minuten zachtjes koken. Voeg de mosterd toe en warm nog 2 minuten door.

Serveertip

Lekker met biefstuk of een tartaartje met frites.

Bron

Allerhande 09-2012



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van williejj
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top