pizza rondjes met zalm en met salami

  • Mediterraan,
  • 20-30 min.
  • pizza rondjes met zalm en met salami

    Pizza rondjes met zalm en met salami

    Pizza rondjes met zalm en met salami

Leuk voor bij de bbq, buffet, of met salade als zomerse maaltijd! Ze zien er geweldig uit en je kunt je eigen favoriete pizzabeleg gebruiken.

Deel dit recept

Ingrediënten
Vers pizzadeeg voor 2 stuks, zelfgemaakt of uit de koeling van de supermarkt op zo`n rol

vulling1: 150 gr salami, 3 bosuitjes, stukje blauwe kaas naar smaak, half bakje champignons, ca 12 zwarte olijven zonder pit, flinke hand verse basilicum, versgemalen peper&zout

vulling 2: 150 gr gerookte vis ( ik had zalm & forel), 3 bosuitjes, 8 zongedroogde tomaatjes, eetlepel kappertjes, handje verse bieslook, rasp van 1/2 citroen, geraspte oude ( geiten)kaas, peper&zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakblikken, oven

Voorbereiding

Rol de pizzabodems elk op een bakblik uit tot een vierkante lap. Verwarm de oven voor op de hoogste stand.
Snijd de ingredienten voor de salamivulling in stukjes en doe in een kom. Doe dat ook met de zalmvulling. Maak op smaak met de zout&peper en de kruiden. Doe op elke pizzabodem één van de mengsels en rol de pizzabodems op als een wrap. Je hebt nu twee grote rollen. Snijd elke rol in plakjes van ca 1,5 tot 2 cm dik en leg elke plak plat op de bakplaat.

Bereidingswijze

Bak de pizza rondjes af in de oven in 12 tot 15 minuten.

Bron

pizzarondjes idee van Tante Fanny.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kado64 avatar
kado64

Doorsturen

Home Recepten