1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Biefstuk
  6. Biefstuk rozemarijn

Biefstuk rozemarijn

Door: pauldoedens

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-2013

Ingrediënten 4 personen


4 kogelbiefstukken (+/- 150 gram)
15 gram (verse) rozemarijn
3 tenen knoflook (fijn gesneden)
6 el olijfolie
peper & zout


Verder heb je nodig


Grillpan


Biefstuk gemarineerd in rozemarijn en knoflook.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ris de takjes rozemarijn en snijd de naaldjes zo fijn mogelijk. Meng in een kom de olie, knoflook, rozemarijn en flink wat peper en zout. Voeg de biefstuk toe en laat op kamertemperatuur 30 minuten marineren.

Bereidingswijze

Verhit de grillpan en gril de biefstukken op hoog vuur ongeveer 5 minuten (medium rare). Keer halverwege. Laat 5 minuten rusten en klaar.

Bron

AH.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pauldoedens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top