Coconut cream pie

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-2013

Heerlijke coconut cream pie!

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
350 ml Room
350 ml Melk
30 ml Kokosmelk
60 gr Bloem
150 gr Kristal Suiker
100 gr Geschaafde Kokos
2 Eieren
3/4 tlp vanille extract
Snufje Zout
1 Taartbodem
1pakje Slagroom

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Steelpan
Weegschaal

Voorbereiding

Zeef de bloem
Taartbodem in een taartvorm.

Bereidingswijze

Doe de room, melk, kokosmelk, bloem (gezeefd), suiker, eieren en zout in een steelpan.
Zet het vuur op medium.
Roer alles goed door elkaar en blijf roeren tot het dikker word en het zachtjes kookt.
Zodra het een redelijke dikke pap is haal je het van het vuur.
Nu doe je ongeveer 3/4 van het geschaafde kokos door het mengsel samen met het vanille extract.
Pak de taartbodem (tip: doe het in een taartvorm zodat het er niet over heen gaat of lekt)
Doe het mengsel in de taartbodem en leg het voor ongeveer 4 uur in de koelkast.
Na 4 uur, klop de slagroom op en doe het bovenop de taart samen met het overige kokos schaafsel voor versiering.
Nu is het genieten!
Enjoy en smakelijk

Bron

Internet

Laatste reacties

Elfina55 avatar
Elfina55 25-10-2013

hallo Lucinda, lijkt me lekker! Maar gaat de pudding niet schiften als je alles samen in een pan kookt? Voor banketbakkersroom meng je de eieren eenst apart met een beetje warme melk.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten