Knapperige paksoi met spek.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-2013

Wist je dat paksoi een uitgesproken smaak heeft,waardoor het niet nodig
is omzout of kruiden toe
te voegen?

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
=2 el wokolie,=1 ui,in halve
ringen,=100 gram champignons,
in plak-
jes,=50 gram gerookte spek-
reepjes,=450 gram paksoi,in
brede repen.
=1 tomaat,in blokjes.
=1 el citroensap
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 239,60 kcal
Koolhydraten 8,07 g
Eiwitten 8,09 g
Vetten 18,24 g
Benodigdheden
WOK:

Bereidingswijze

*Verhit de olie in een wok.
Bak de uienringen,de champig-
nons en de spekreepjes 3 min.
al omscheppend op een hoog
vuur.
*Voeg de witte paksoistelen
toe.Roerbak de groenten
2 min.Voeg de tomaat met het
groene paksoiblad toe en bak
nog 1 minuut.
*Breng de paksoi op smaak
met het citroensap,zout en
peper.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten