Knapperige paksoi met spek.
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 08-07-2013
Wist je dat paksoi een uitgesproken smaak heeft,waardoor het niet nodig
is omzout of kruiden toe
te voegen?
Ingrediënten 2 personen
=2 el wokolie,=1 ui,in halveringen,=100 gram champignons,
in plak-
jes,=50 gram gerookte spek-
reepjes,=450 gram paksoi,in
brede repen.
=1 tomaat,in blokjes.
=1 el citroensap
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 239,60 kcal |
Koolhydraten | 8,07 g |
Eiwitten | 8,09 g |
Vetten | 18,24 g |
Benodigdheden
WOK:Bereidingswijze
*Verhit de olie in een wok.
Bak de uienringen,de champig-
nons en de spekreepjes 3 min.
al omscheppend op een hoog
vuur.
*Voeg de witte paksoistelen
toe.Roerbak de groenten
2 min.Voeg de tomaat met het
groene paksoiblad toe en bak
nog 1 minuut.
*Breng de paksoi op smaak
met het citroensap,zout en
peper.
Bron
©
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties