sliptong en papillotte

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-2013
  • sliptong en papillotte

    Sliptong en papillotte

    Sliptong en papillotte

Op de jumbosite stond er geen omschrijving bij.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr ongezouten roomboter op kamer temperatuur
2 el fijngehakte dille
2 tenen knoflook geperst
4 sliptongen
1/2 courgette in blokjes van 1 cm
1 sjalotje fijngesnipperd
125 ml droge witte wijn
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
barbecue
aluminiumfolie
vork
diep bord

Bereidingswijze

1 Verwarm de barbecue
2 Doe de boter in een diep bord. Prak met een vork de ille, knoflook, zout en peper naar smaak door de boter.
3 Leg op 4 royale vellen aluminiumfolie op een sliptong. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Verdeel er de courgette, sjalot en boter over.
4 Vouw de folie iets omhoog en schenk de wijn in de pakketjes. Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht.
5 Leg de pakketjes 8-10 min op de hete barbecue.

Bron

jumbo

Serveertip

lekker met gepofte aardappel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten