Pasta met raapstelen

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-2013

Lekker pittig pastagerecht!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram pasta
2 bosjes raapstelen
1 oranje/rood pepertje
2 teentjes knoflook
1 eetlepel rode wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
100 gram broodkruim
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat het brood goed drogen en snijd het in blokjes.
Snijd de wortels van de raapsteeltjes en snijd de raapsteeltjes in grove stukken. Was ze goed en laat ze uitlekken.
Snij de knoflook fijn. Halveer de peper en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Snijd de peper fijn.

Bereidingswijze

Fruit de knoflook en peper 1 minuut in 1 eetlepel olie.
Doe er de raapstelen en 1 flinke eetlepel water bij. Doe het deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen.
Kook intussen de pasta. Bak in een koekenpan het brood in 2 eetlepels olie, tot het mooi bruin is. Breng op smaak met zout. Doe de azijn bij de raapstelen.
Meng nu alles door elkaar en schep het broodkruim er overheen!

Bron

www.kistjevolsmaak.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten