kletskoptaartjes met mascarpone

  • Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-07-2013

een mooi lekker opgemaakt dessert.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 verse perziken of ander gesneden seizoen fruit, 1 zakje vanille suiker, 250gr mascarpone,8 kletskoppen, snufje kaneelpoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
geen

Voorbereiding

schil de perziken, snijd ze door midden en verwijder de pit.
Snijd de perziken in piepkleine stukjes, vang het sap op.
Roer de stukjes perzik, het kaneelpoeder de vanillesuiker en het sap door de mascarpone.

Bereidingswijze

Leg 4 kletskoppen op een platte schaal.
Besmeer elke kletskop voorzichtig met een lekkere laag mascarpone.
De kletskoppen mogen niet breken.
Dek deze laag toe met een kletskop en doe er boven op nog een klein toefje met het mascarpone mengel en een stukje fruit.

Bron

Boodschappen 2004

Serveertip

Dien meteen op als het klaar is ze mogen niet zacht worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten