Horsmakreel uit de oven

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-07-2013
  • Horsmakreel uit de oven

    Horsmakreel uit de oven

    Horsmakreel uit de oven

Verrukkelijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Horsmakreel
5 el Olijfolie
3 tenen Knoflook
Sambal
Peterselie
Zout (fijn en grof)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak een marinade van de olie, fijngehakte knoflook, een snuf fijn zout en sambal en peterselie naar smaak. Smeer hiermee beide zijden en de binnenkant van de vis goed in en laat als je tijd hebt het liefst even intrekken, terwijl je bijvoorbeeld aan de rest van je avondeten werkt. Bestrooi de vis met nog flink wat zeezout en zet hem in een voorverwarmde oven van ongeveer 200 graden voor 40 minuten.
Bon appetite!

Serveertip

http://cluelessculinary.blogspot.com

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten