Pangasiusfilet met een Aziatisch dakje

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-07-2013

gewoon lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 Pangasiusfilet
2 el soyasaus
1 teen knoflook
1/2 rode peper
Een paar drupjes sesamolie
2el bruine basterdsuiker
1 gefruit uitje.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Vis laten ontdooien. Beginnen met de ui te fruiten. Vervolgens meng je de soyasaus (eventueel te vervangen door ketjap), knoflook, rode peper, sesamolie en basterdsuiker in een kom/ beker.

Bereidingswijze

Verwarm de pan en doe hier voldoende roomboter in. Vervolgens leg je de pangasiusfilet in de pan en schenk je het mengsel over de vis. Hierover strooi je vervolgens de uien. Deksel op de pan en zo′n 10 minuutjes op middelhoog vuur laten bakken. Je hoeft de vis niet te keren.

Serveertip

Lekker met gebakken rijst met sperziebonen en rode paprika.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten