Tja Siuw (Authentiek Chinese Babi Pangang)

  • Chinees,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 03-07-2013

Dit originele recept is van Restaurant Oriëntal Garden in Koudekerke.

Deel dit recept

Ingrediënten
Varkensvlees (nek of schouder)
suiker
zout
Ve-Tsin (een relatief kleine hoeveelheid)
steranijs
rijstwijn
eieren
hoisinsaus
bean curd sauce
gemberpoeder
knoflookpoeder
verse knoflook
verse gember
rode kleurstof
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Plet de knoflook met de schil en al. Snijd de verse gember in stukken. Snijd het vlees in stukken. Doe het vlees in een pan en voeg naar eigen inzicht suiker, zout, ve-tsin, steranijs, rijstwijn, eieren, hoisinsaus, bean curd saus, gemberpoeder, knoflookpoeder, verse gember, verse knoflook met de schil en al en als laatste de rode kleurstof toe. Meng het geheel goed door elkaar en laat het 24 uur staan marineren.

Bereidingswijze

Haal het uit de marinade en rooster het vlees.

Bron

Restaurant Oriëntal Garden

Serveertip

Serveren met Babi Pangang saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten