Whiskey-espresso ijs

  • > 120 min.
  • Geplaatst op 01-07-2013
  • Whiskey-espresso ijs

    Whiskey-espresso ijs

    Whiskey-espresso ijs

Té lekker & super simpel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 ml slagroom
400 gram gecondenseerde melk
2 theelepels gemalen espresso
Een scheutje whiskey (of port)
Verse, hete espresso (ook zonder blijft het ijs heerlijk)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten behalve de hete espresso in een mengkom en klop met een mixer tot een dikke crème. Plaats de kom in de vriezer gedurende minimaal 3 uur. Als je klaar bent om het ijs te gaan eten, zet dan de verse espresso en haal vervolgens de kom uit de vriezer. Schep het ijs in bakjes en giet de espresso er overheen. Té lekker!

Bron

http://foodbandits.blogspot.nl/

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten