1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Europese keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

  • Europees, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-07-2013

Ingrediënten


2 eiwitten
200 ml bessensap
200 gram suiker
4 lange vingers


Verder heb je nodig


Mixer
Grote vetvrije beslagkom
4 glazen

Haagse bluf
Haagse bluf

Doet me denken aan mijn jeugd...recept van moeder op dochter.....

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.
Doe de eiwitten met het bessensap en de suiker in de kom en klop het geheel met de mixer tot alle suiker is opgelost en de eiwitten geheel stijf zijn geslagen (het eiwit moet zo stijf zijn dat de kom even omgekeerd kan worden zonder dat er schuim uitvalt)

2.
Verdeel de Haagse bluf over de glazen

3.
Serveer er de lange vingers bij

Serveertip

Nog lekkerder met zelfgemaakte vanillepudding



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kookmaatjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kookmaatjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top