De Allersnelste Aardbeientaartjes en nog lekker ook...

  • Nederlands, Banket
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-07-2013

Hoe simpel, snel maar lekker wil je het hebben? Als zoon van een banketbakker geprobeerd en jawel: zoetekauwen gaan dit zeker waarderen :0)
Hier het idee hiervoor!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr aardbeien (ontkroond en in lengte gehalveerd)
8 (scharrel-)eierkoeken
1/2 L gezoete, geklopte slagroom
busje poedersuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 borden, mixer, scherp mes, paletmesje.

Bereidingswijze

Leg 4 eierkoeken met de onderkant op een bord en smeer daar een dikke laag slagroom over.
Leg de andere 4 eierkoeken daar met de bolle kant naar onderen bovenop en duw iets aan. Slagroom die er tussenuit komt rondom aansmeren met het paletmesje.
Verdeel de aardbeien rechtop tussen de 2 koeken in de slagroom, duw goed aan (je hebt nu een aardbeienrand) en zet ze nog eventjes in de koelkast om iets steviger te worden.

Bron

Allerhande

Serveertip

Bestrooien met poedersuiker en snoepen maar!

Ps: het is net zo lastig eten als een Bossche Bol, maar zeker de moeite waard!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten