Gevulde Kip met Spaghetti

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-06-2013

Chille kip

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor de Kip:
4 kipfilets
Parmaham
Gedroogde tomaten
Mozarella
Italiaanse kruiden
Teentje knoflook
Groene pesto

Voor de pasta:
Spaghetti
Knoflook
Spaanse Peper
Pesto
Zwarte peper
ui

Voor bij de kip in de oven:
Witte wijn
Courgette
Paprika
Cherrytomaatjes
Knoflook naar smaak
Italiaanse kruiden
Mozarella met groene pesto
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De ui, knoflook en rode peper voor de pasta even bakken en apart leggen.
De kip vullen met zongedroogde tomaat, knoflook, kruiden, pesto en mozarella. Even opbakken in de pan en omwikkelen met de parmaham.
Ovenschaal invetten en vullen met de groenten en de kruiden. Kipfilets erbij en besprenkelen met witte wijn, olijfolie, peper en zout. Bovenop nog wat plakken mozarella met groene pesto en de schaal tot de kip gaar is de oven in op 180 graden.
Ondertussen de spaghetti koken in bouillon en op smaak brengen met de peper, ui en pesto.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten