Focaccia

  • Italiaans, Brood
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 26-06-2013

Heerlijk Italiaans brood

Deel dit recept

Ingrediënten
* 500 gr bloem
* 2 eieren
* 2 theel zout
* 10 gr gist
* grof zeezout
* 1/2 dl olijfolie
* fijn gehakte rozemarijn blaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten, behalve het zeezout, bij elkaar en voeg 2 deciliter water toe. Kneed goed, en maak twee platte ronde broden. Prik gaten in de bovenkant met een vork, smeer er een beetje olijfolie op en besprenkel met zeezout. Leg er her en der enkel toefjes rozemarijn op. Laat de broden twee uur rijzen, en bak ze dan een half uur op 200 graden.

Bron

internet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten