Gerookte zalmdip met ricotta

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-2013
  • Gerookte zalmdip met ricotta

    Gerookte zalmdip met ricotta

    Gerookte zalmdip met ricotta

Heerlijke dip van gerookte zalm,ricotta, crème fraîche en bieslook.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
150 gram gerookte zalm
1 - 2 eetlepels limoensap of citroensap
versgemalen witte peper
mespunt suiker
100 ml crème fraîche
100 gram ricotta
2 flinke eetlepels gehakte bieslook
wat bieslook en kerstomaatjes om te garneren
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij 50 gram van de zalm in grove stukken. Hak de rest van de zalm heel fijn.

Bereidingswijze

Roer de ricotta en de crème fraîche door elkaar.
Roer de fijn gehakte zalm erdoorheen. Maak op smaak met de limoen-/of citroensap, peper, suiker en bieslook.
Garneer met bieslook, restant zalm en kerstomaatjes.

Serveertip

Lekker op stobrood of op een toostje.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten