1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Meatloaf

Meatloaf

Door: ruthbrock

  • Amerikaans, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-06-2013

Ingrediënten 4 personen




    500 gram mager rundergehakt
    verse salieblaadjes (enkele blaadjes klein snijden) en 5 blaadjes heel laten
    1 rode paprika (in kleine stukje snijden)
    1 ui (fijn snipperen)
    100 ml tomaten ketchup
    100 gr cheddar kaas (geraspt)
    1 ei
    2 el paneermeel
    100 150 gram boterhamspek



Verder heb je nodig


Braadslee; kom

Meatloaf
Meatloaf

Meatloaf is een soort `gehaktbrood` en dat eet je met veel sperziebonen. Goed voor de lijn en super lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


    1. Meng in een kom de gehakt met de paprika, ui, fijngesneden salie, ketchup, kaas, ei en paneermeel
    2. Leg plakjes spek op de bodem van de braadslee
    3. Leg het gehakt er op in de vorm van een broodje
    4. Vouw de spekreepjes naar boven om de gehakt en bedek de bovenkant van het gehakt met de overige repen spek
    5. Leg de 5 salieblaadjes er bovenop
    6. Doe het gehaktbrood 45 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden
    7. Lekker is het om warm, lauw of koel te eten met sperziebonen en eventueel aardappelpuree


Bron

Forum.allesamerika.com



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruthbrock
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top