chilichampignons

  • Spaans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-06-2013

Heerlijke pikant tapasgerecht wat zeer makkelijk te bereiden is.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
60g boter
5 el olijfolie
1 kg champignons
4 geperste knoflooktenen
1 fijngesneden chillipeper
1 el citroensap
P&Z
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

* verhit de boter en olie in een pan met dikke bodem op matig vuur
* voeg de champignons, knoflook en chillipeper
* roer na 5 min bakken de citroensap erdoor en breng verder op smaak

Bron

anders

Serveertip

Voor meer pit kan cayennepeper gebruik worden in plaats van gewone zwarte peper.

Laatste reacties

EvelienT01 avatar
EvelienT01 21-12-2014

Ik maak dit recept geregeld tijdens een tapasavondje. Lekker pittig. Ik hou wel van pittig, dus haal niet altijd de zaadjes uit de pepers.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten