Groente tartaar
- Frans, Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 22-06-2013
Leuk en verrassend bijgerechtje.
Ingrediënten 4 personen
100 gram rode ui100 gram courgette, ongeschild
100 gram pompoen, geschild
2 theel. sesamolie
enkele druppels citroensap
wat olijfolie
theel. crème fraîche
Benodigdheden
Scherp koksmes, snijplank en stekertjeBereidingswijze
Snij alle ingrediënten in hele kleine blokjes. Maak ze aan met de sesamolie, het citroensap, de olijfolie crème fraîche. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Pak een ronde steker, zet deze op het bord en schep hierin wat van het groentemengsel. Druk licht aan en verwijder de steker.
Bron
Pascal Jalhay PROEFT
Serveertip
Garneer af met wat takjes cress.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties