Groente tartaar

  • Frans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-06-2013

Leuk en verrassend bijgerechtje.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gram rode ui
100 gram courgette, ongeschild
100 gram pompoen, geschild
2 theel. sesamolie
enkele druppels citroensap
wat olijfolie
theel. crème fraîche
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Scherp koksmes, snijplank en stekertje

Bereidingswijze

Snij alle ingrediënten in hele kleine blokjes. Maak ze aan met de sesamolie, het citroensap, de olijfolie crème fraîche. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Pak een ronde steker, zet deze op het bord en schep hierin wat van het groentemengsel. Druk licht aan en verwijder de steker.

Bron

Pascal Jalhay PROEFT

Serveertip

Garneer af met wat takjes cress.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten