Bara`s

  • Surinaams, Tussendoortje
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 22-06-2013

Nog niet zelf gemaakt, maar zodra gemaakt, plaats ik zog wat foto`s en evt. aanvullende info.

Evt. advies of suggesties zijn welkom.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
900 gram Zelfrijzend bakmeel
100 gram witte broodmeel (Bloem)
250 gram gemalen Oerdimeel (TOKO)
Knoflookpoeder, zout en Djirah naar smaak
1 zakje bakpoeder
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Alle ingrediënten door elkaar mengen en kneden tot een luchtig deeg.
Dan een uur laten rijzen op een warme plek onder een vochtige doek.

Bereidingswijze

De frituur voorverwarmen op 180 graden Celsius.
Allemaal balletjes maken ter grote van een mandarijn en dan plat drukken tot een ronde schijf van ongeveer een cm dik. Nu met je duim een gaatje drukken in het midden.
Nu de bara`s lichtbruin frituren tot ze klaar zijn.

Eet smakelijk

Bron

Collega

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten