bladerdeeghapjes met gehakt

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-06-2013

heeerlijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
bladerdeeg
gehakt
gehaktkruidenmix
ui(en)
2eieren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven
wokpan
houten/plastic roerlepel
mes en snijplank

Voorbereiding

ale benodigheden klaarzetten
bladerdeeg laten ontdooien
& oven voorverwarmen

Bereidingswijze


ui snijden
gehakt mengen met 1 ei en de gehaktmix
dan wokken zonder olie.
- dan de gehakt in de bladerdeeg doen (zelf weten hoe, ik maak altijd 3hoekjes.
dan even een ei klutsen en met een kwastje erop smeren.
dan 15 minuten in de oven
en klaaaaaar

Serveertip

kan ook bijv met andere groente, wortels prei enz.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten