1. Home
  2. Recepten
  3. Tortelloni met raapstelen en geitenkaas

Tortelloni met raapstelen en geitenkaas

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-06-2013

Ingrediënten 4 personen


2 bossen raapstelen
2 sjalotten
2 tenen knoflook
500 g tortelloni
160g zachte geitenkaas
2 el olijfolie
Peper en zout naar smaak


Tortelloni met raapstelen en geitenkaas

Zacht pastagerecht door de romige geitenkaas met pittige voorjaarsraapstelen.

Zacht pastagerecht door de romige geitenkaas met pittige voorjaarsraapstelen.

Zacht pastagerecht door de romige geitenkaas met pittige voorjaarsraapstelen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Kook 500 ml water per persoon. Verwijder de worteltjes van de raapstelen en was de raapstelen grondig in een vergiet. Pel de sjalot en knoflook en snijd beide fijn. Gebruik voor de knoflook eventueel een pers.

Bereidingswijze

2. Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de sjalot en knoflook op middellaag vuur in 2 minuten glazig.

3. Kook ondertussen de tortelloni in 7 minuten beetgaar. Giet af en roer de overige olijfolie erdoor.

4. Voeg de raapstelen toe aan de sjalot en knoflook. Schep de helft van de geitenkaas erdoor en roer tot de geitenkaas begint te smelten. Breng op smaak met peper en zout.

5. Schep de tortelloni als laatste door de raapstelen en verdeel het gerecht over de borden. Brokkel de overige geitenkaas over de pasta en besprenkel met een scheutje olijfolie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van HelloFresh


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van HelloFresh
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top